Město Chrudim ve spolupráci s Českou florbalovou unií pořádají v úterý 14. února 2012 na ZŠ Dr. J. Malíka seminář florbalu pro učitele.

 

Seminář je určen pro pedagogy základních a středních škol, trenéry dětí a mládeže,  vychovatele domovů dětí a mládeže a pracovníky dalších podobných organizací, které pracují se sportovní mládeží.

„V rámci Chrudimského roku sportu chceme nejenom nabídnout návštěvníkům řadu akcí, ale chceme udělat i něco víc. Budeme velmi rádi, pokud se některé sporty i rozvinou. A právě proto jsme se dohodli s Českou florbalovou unií, že uspořádá workshop. Ten jsme otevřeli zdarma všem zájemcům z okresu Chrudim," říká místostarosta města Chrudim Roman Málek.

 


florbal

Jeden ze seminářů /foto:  Česká florbalová unie

Náplní semináře je představení florbalu, pravidla florbalu a trenérská teorie v části teoretické, v části praktické pak ukázky tréninkových jednotek ve školním prostředí, formy tréninku, herní činnosti jednotlivců, ukázky trénování zábavnou formou pro žáky a praktické nácviky tréninku.

Seminář povedou metodici florbalu, kteří jsou autory výukových florbalových publikací a působí na sportovních a pedagogických vysokých školách v ČR zabývajících se výukou a metodikou florbalu a mají dlouholetou praxi v trenérském vedení hráčů. Účastníci semináře si kromě praktických znalostí a dovedností odnesou i odborné publikace, příručky a další materiály. Seminář předává kompletní základní znalosti a dovednosti při trénování florbalu.

Vstup pro přihlášené je zdarma. Registraci provádějte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (jméno a příjmení, e-mail, telefon, název organizace) do 30. ledna 2012. Více o Chrudimském roku sportu na www.chrudimsportuje.cz.

 

florbal

Jeden ze seminářů /foto:  Česká florbalová unie