Chrudim – Mikroregion Chrudimsko vydal další turistické noviny, které zájemci najdou na všech dobrých informačních centrech regionu i mimo něj.

„Prezentace kulturního, sportovního a společenského života v regionu, desítky tipů na výlety za akcemi, ale i za památkami. Takové jsou letní noviny, které mají navíc novou grafickou podobu," řekl k představení nového čísla místopředseda Mikroregionu Chrudimsko Roman Málek.

tn_tomas_cerny_nadrazi_chrudim


Manažer cestovního ruchu Tomáš Černý doplňuje turistické noviny do stojanů na nádraží v Chrudimi. Ty jsou umístěny i v Pardubicích či České Třebová a patří k nejlepším distribučním kanálům

Turistické noviny oblasti Chrudimska – Hlinecka mají stejně jako minule dvanáct stran a obsahují i oblíbenou soutěžní tajenku. Tu minulou vyhrála Květoslava Pavlíčková z Pardubic a získala tak poukaz do restaurace U Slejšků v Chrudimi.

V novinách se zájemci dozvědí o Chrudimské vinařské desítce, keltském festivalu Lughnasad, Muzejních nocích, Geoparku Železné hory, létě na Konopáči, ale i výstavách v Městském muzeu v Hlinsku.

Aktivity na podporu cestovního ruchu vznikly ve spolupráci s informačními centry regionu, pořadateli akcí a také díky řadě spolupracovníků.

Projekt „Informační a propagační kampaň turistické oblasti Chrudimsko – Hlinecko II" je spolufinancován z Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod. Partnery projektu jsou města Turistické oblasti Chrudimska – Hlinecka a Česká rada dětí a mládeže.